Ons Verhaal

Onze voorliefde voor Amerikaanse koffiehuizen zie je duidelijk terug in de inrichting en assortiment. We bieden wat aan wat uniek is in Drachten. Alles wordt met liefde voor je gemaakt en die warmte merk je ook in de bediening en inrichting terug. We schenken koffie gemaakt met een unieke bonenmelange met een heerlijke zachte afdronk. Wil je een ouderwets lekker kopje koffie? Dan nemen we je graag mee in de wereld van “slow coffee”. Of in gewoon nederlands: oma’s koffie!

Onze Donuts

 We bieden een breed assortiment aan donuts aan. Met onze eigen bedachte toppings en een aantal unieke smaken, zoals de Chupa Chup Donut. Onze Newyork Cheesecake, Bananabread, Carrot Cake, Fudge Brownies en American Cookies zijn allemaal gemaakt door een Amerikaanse bakkerij. Een stukje New York in Drachten.

BEkijk onze MENU

Wat onze klanten zeggen

Eindelijk een mooi plekje in Drachten, geen standaard appelgebak of chocomelletje…maar heel veel soorten donuts, bijzondere tosti s, heerlijke cheese cakes, echte chocolade melk en de heerlijkste koffie en theesoorten.

Corina Prins

Leuk sfeertje en heerlijke frappuccino gedronken vandaag op het terras!

Mirjam Jongedijk

Super gezellig koffiehuis, perfect gestyled en heeeeeerlijke lekkernijen😃🍩🍰

Stephanie

Heerlijke koffie, broodjes, donuts en een gezellige sfeer!� #Frappuchinoooklekkerrrr

Shannity Caldera
‘T Koffiehuis

To Go Koffiehuis van Drachten.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 10:00-17:00

Torenstraat 21, 9203 BC Drachten

Connect